Skattefria Pokersidor – Spela poker skattefritt inom EU

Inom EU är vinster från pokerspel skattefria, så länge de kommer från en pokersajt som är licensierad och reglerad inom EU eller EES (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet). Detta beror på att EU-länderna har en gemensam politik för att undvika dubbelbeskattning av inkomster. Här är några populära pokersidor där du kan spela skattefritt inom EU:

PokerStars:

PokerStars är världens största onlinepokeroperatör och har en licens utfärdad av Malta Gaming Authority (MGA). Det betyder att vinster för spelare inom EU är skattefria.

888poker:

888poker är en annan populär pokersajt med licens från MGA. Du kan spela skattefritt här och njuta av en mängd olika pokervarianter och turneringar.

Unibet Poker:

Unibet Poker är licensierad av MGA och erbjuder spelare skattefria vinster inom EU. De erbjuder både traditionella och unika pokervarianter och turneringar.

PartyPoker:

PartyPoker är en populär pokersajt med licens från Gibraltar Gambling Commissioner. Vinster här är också skattefria för EU-spelare.

Betsson Poker:

Betsson Poker är en del av Betsson Group och licensierad av MGA. Du kan spela skattefritt här och njuta av en mängd olika pokervarianter och turneringar.

När du spelar på skattefria pokersidor inom EU, är det viktigt att du kontrollerar licensen för sajten och följer de lokala skattereglerna i ditt land. Om du är osäker på vilka regler som gäller för dig, rekommenderas det att du konsulterar en skatterådgivare eller din lokala skattemyndighet för att säkerställa att du följer de korrekta skattereglerna.