18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller


Nya Expekt lanseras med förbättrad Sportsbook och användarvänlig design

Nya Expekt har lanserats och erbjuder en förbättrad Sportsbook med en snygg och användarvänlig sajt. Trots ombrandingen har Expekt behållit det viktigaste – närheten till sina kunder och en konkurrenskraftig produkt. Med sin nya plattform är Expekt en stark aktör på den svenska marknaden och erbjuder spel på nästan allt.

Expekt bonus

Expekt erbjuder en generös välkomstbonus med trevliga omsättningskrav, vilket gör den mycket attraktiv. Detta är tack vare att företaget nyligen förvärvades av Leovegas, vilket förväntas bidra till Expekts fortsatta tillväxt.

Expekts bonus, som är endast tillgänglig för nya kunder, erbjuder ett matchat gratisspel på upp till 1500 kr baserat på kundens första insättning. Efter att kundens första spel är avgjort, betalas gratisspelet ut.

Expekt har ett brett utbud av spel och konkurrenskraftiga odds, med uppåt mot 300 olika spelalternativ på olika evenemang. De erbjuder även livestreaming för kunder med positivt saldo på deras konton. Detta innefattar bland annat fotboll, tennis och basket.

Expekt svensk spellicens

Expekt innehar en svensk spellicens och är en pålitlig och trovärdig aktör på marknaden. De erbjuder även en mobilapp för iOS och Android, som har vunnit många priser för sin användarvänlighet.

Sammanfattningsvis är Nya Expekt en av de bästa spelbolagen på marknaden och rekommenderas varmt för den som söker ett nytt speläventyr.