Pokerspelare Darren Elias

Darren Elias är en professionell pokerspelare från USA som har etablerat sig som en av de mest framgångsrika spelarna i pokervärlden. Född den 24 november 1986 i Boston, Massachusetts, började Elias sin pokerkarriär under 2000-talets mitt och har sedan dess samlat på sig flera stora titlar och prispengar.

Elias är mest känd för sina framgångar på World Poker Tour (WPT), där han har vunnit flera WPT-titlar och därmed också håller rekordet för flest WPT-segrar. Han har även nått finalbordet i flera andra prestigefyllda pokerevenemang, såsom World Series of Poker (WSOP).

Under sin karriär har Darren Elias vunnit över $7,5 miljoner i prispengar från liveturneringar och anses vara en av de mest kompetenta och respekterade spelarna inom pokercommunityt. Hans spelskicklighet, förmåga att läsa motståndare och strategiska tänkande har gjort honom till en stor framgång på pokerborden.

Elias deltar i dokumentären ”Dreamers”, som följer honom och andra pokerproffs under 2022 års World Poker Tour (WPT) World Championship. Dokumentären ger en inblick i de utmaningar och framgångar som Elias och hans kollegor möter i sin strävan att bli världens bästa pokerspelare.