18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller


ComeOn! en klassisk spelkoncern i Sverige, är systerbolag till Snabbare, Hajper och det välkända Casinostugan. De har etablerat sig på den svenska marknaden genom att erbjuda ett brett utbud av spel och höga odds. Trots konkurrens från stora aktörer som Betsson, Unibet och Bet365 har ComeOn! lyckats bli en ledande aktör i Sverige.

ComeOn! välkomstbonus

ComeOn! erbjuder en generös välkomstbonus för nya kunder: 200% upp till 1000 SEK. Om du sätter in 500 SEK får du totalt 1500 SEK att spela för. Omsättningskraven för bonusen är fördelaktiga och finns längre ner i texten.

Vi rekommenderar varmt ComeOn! inte bara för deras odds bonus, men också för att de ger dig gott om tid att omsätta bonusen. Det är perfekt inför stora evenemang som VM eller Champions League-slutspelet.

ComeOn! odds och utbud

Tack vare sina höga odds och stora utbud har ComeOn! lyckats etablera sig på den konkurrensutsatta svenska marknaden. Inför stora mästerskap satsar de på boostade odds och skräddarsydda kampanjer. De erbjuder spel på i princip allt, från Handbolls-VM och Australien Open till NHL och NBA.

Fotbollsälskare kommer inte bli besvikna heller, med över 120 olika spelalternativ för en enda Premier League-match. ComeOn! ger dig möjlighet att hitta intressanta spel och odds, och vi rekommenderar dem varmt.

ComeOn! bonus och omsättningskrav

För att omsätta ComeOns välkomstbonus gäller följande:

  1. Sätt in 500 SEK och få 1500 SEK att spela för.
  2. Omsätt bonusbeloppet åtta gånger.
  3. Spela för 8000 SEK innan du kan göra ett uttag.

Vi anser att omsättningskraven är rättvisa, men tänk på att minimiodds på 1.80 gäller. Du kan inte placera ett spel med odds på 1.40 och förvänta dig att det omsätts.

ComeOn! Svensk spellicens

Vi listar enbart spelbolag med svensk spellicens. ComeOn! har erhållit en sådan licens och är därmed ett pålitligt spelbolag som följer alla regler och värnar om ditt spelande.

ComeOn! mobilapp ComeOn! har en användarvänlig mobilapp för både Android och iOS, vilket är avgörande för att locka en bredare publik. De flesta spelar direkt i mobilen numera, och det har ComeOn! förstått. Missa inte att ladda ner deras app där appar finns tillgängliga.