Hitta den bästa oddsbonusen på marknaden med vår bonusguide! Vi listar insättningsbonusar från över 8 olika spelbolag, och naturligtvis inkluderar vi endast seriösa aktörer – alla spelbolag i listan har erhållit spellicens i Sverige!

Alla oddsbonusar är aktuella för april 2023.

100% matchat gratisspel upp till 1500 kr
100% upp till 500 kr
120 kr gratisspel
100 kr gratisspel
100 kr gratisspel
100 kr i gratisspel
(inget omsättningskrav på den eventuella vinsten)
Spela på ett casino med stora jackpots!
100 kr gratisspel

Odds bonus hos LeoVegas

Många spelbolag utmärker sig på olika sätt, och LeoVegas är inget undantag. Det svenska spelbolaget är innovativt och erbjuder odds för nästan alla sporter, samt höga odds som har bidragit till dess framgång på den svenska marknaden. Leovegas lockar nya spelare med en traditionell välkomstbonus – ett gratisspel värt 100 kr. Kom ihåg att läsa omsättningskraven och lycka till om du väljer LeoVegas.

Hur fungerar ett omsättningskrav?

Omsättningskrav kan vara både en fördel och en nackdel, men med rätt information kan du använda dem till din fördel. Omsättningskrav varierar beroende på spelbolag och typ av bonus. Det är viktigt att vara medveten om omsättningskravet, minimum odds och giltighetstid för bonusen. Jämför olika spelbolag och deras erbjudanden för att hitta det som passar dig bäst.

Stora turneringar och evenemang kan innebära att spelbolag erbjuder särskilda oddsbonusar eller boostade odds. Håll dig uppdaterad om dessa erbjudanden, då de kan vara mycket lönsamma.

Det finns olika typer av insättningsbonusar, som gratisspel och riskfria spel, med olika omsättningskrav. Läs noga om vad som gäller för respektive bonus innan du tar del av den.

Minimum odds

Vilken oddsbonus som är bäst beror på vilken typ av spelare du är och hur mycket du har tänkt att spela för. Var noga med att läsa omsättningskravet för oddsbonusen, så att du är förberedd och vet när du kan göra ett uttag.

Gratisspel och riskfria spel är andra typer av bonusar som erbjuds av spelbolag. Kampanjer med boostade odds är också populära och rekommenderas, men de är inte alltid tillgängliga.

Många spelbolag erbjuder unika oddsbonusar i mobilen, vilket är viktigt eftersom allt fler personer väljer att betta direkt i mobilen.

Bonusar utan insättning är mer ovanliga när det kommer till betting, men det finns några spelbolag som erbjuder detta. Paf är ett exempel på ett spelbolag som erbjuder en välkomstbonus utan omsättningskrav.