Pokerspelare Andrew Lichtenberger

Andrew Lichtenberger, även känd som ”LuckyChewy”, är en professionell pokerspelare från USA. Han föddes den 27 september 1987 i East Northport, New York, och har varit en framgångsrik pokerspelare sedan mitten av 2000-talet. Lichtenberger har utmärkt sig både i online- och livepoker, med imponerande resultat i båda formaten.

En av hans mest kända prestationer var att vinna ett World Series of Poker (WSOP) armband 2016 i en $3,000 No-Limit Hold’em-turnering. Han har också haft flera framgångar i World Poker Tour (WPT) och European Poker Tour (EPT) samt nått finalborden i många prestigefyllda turneringar.

Andrew Lichtenberger är känd för sitt lugna och analytiska spelsätt samt hans förmåga att anpassa sig till olika motståndare och situationer. Han är även en aktiv förespråkare för hälsa och välmående inom pokervärlden och har skrivit en bok vid namn ”Yoga of Poker” där han delar med sig av sina insikter om hur man kan förbättra sitt pokerspel genom att fokusera på fysisk och mental hälsa.

Under sin karriär har Lichtenberger samlat in miljontals dollar i prispengar, vilket gör honom till en av de mest framgångsrika och respekterade spelarna inom professionell poker.