Pokerspelare Brian Altman

Brian Altman är en amerikansk professionell pokerspelare som har gjort sig känd som en av de mest framgångsrika och konsekventa spelarna på livepokerturneringsscenen. Född i Longmeadow, Massachusetts, började Altman spela poker när han studerade på University of Massachusetts Amherst.

World Series of Poker

Brian Altman har gjort flera stora framträdanden vid World Poker Tour (WPT) och World Series of Poker (WSOP) och har flera titlar och finalbord på sitt CV. En av hans mest anmärkningsvärda prestationer är att han vunnit WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event 2015 och 2020, vilket gör honom till den första spelaren att vinna samma WPT Main Event två gånger.

Utöver sina framgångar på WPT har Altman även haft framgångar på WSOP, där han har samlat flera pengaplaceringar och nått finalbord. Han har också haft framgång i många andra turneringar över hela världen.

Brian Altmans pokerframgångar har resulterat i att han har samlat in miljontals dollar i liveturneringsvinster, och han anses vara en av de mest respekterade och framgångsrika spelarna i pokervärlden.