Pokerspelare Cary Katz

Cary Katz är en amerikansk affärsman, filantrop och professionell pokerspelare som föddes den 29 januari 1970. Han är grundare och VD för College Loan Corporation, som är ett av de största studentlåneföretagen i USA. Katz är också känd för att vara grundaren av Poker Central, en digital tv-kanal som sänder poker och pokerrelaterat innehåll.

Cary Katz är en framgångsrik pokerspelare som deltar i både höga insatser cash games och stora turneringar. Han har flera framstående resultat från World Series of Poker (WSOP) och World Poker Tour (WPT) samt andra högprofilerade turneringar.

PokerStars Caribbean Adventure

Katz mest kända prestation kom 2018 när han vann PokerStars Caribbean Adventure (PCA) $100,000 Super High Roller-turneringen, där han besegrade ett fält av några av världens bästa pokerspelare och tog hem en förstaplatspris på $1,492,340.

Fram till 2021 har Cary Katz samlat över $20 miljoner i liveturneringsvinster, vilket placerar honom bland de mest framgångsrika pokerspelarna i världen. Även om han kanske inte är lika känd som vissa andra pokerspelare på grund av sin affärsbakgrund och filantropiska arbete, är han en mycket respekterad och skicklig pokerspelare.