Pokerspelare Pavel Plesuv

Pavel Plesuv är en professionell pokerspelare från Moldavien som är känd för sina framgångar både i live- och onlinepokerturneringar. Han har deltagit i flera stora turneringar och visat imponerande skicklighet inom No-Limit Hold’em.

European Poker Tour (EPT)

Plesuv har presterat väl i många högprofilerade turneringar, inklusive World Series of Poker (WSOP), European Poker Tour (EPT) och World Poker Tour (WPT). Ett av hans mest betydande resultat kom 2018, när han vann WPT Seminole Rock ’N’ Roll Poker Open Main Event, där han besegrade ett fält på 898 spelare och tog hem en förstaplatspris på $504,820.

Pavel Plesuv har också flera finalbordsframträdanden och kasseringar från WSOP och andra internationella pokerturneringar. Fram till 2021 har hans totala liveturneringsvinster överstigit $4 miljoner, vilket visar hans framgång och skicklighet som pokerspelare.

Även om Pavel Plesuv kanske inte är lika känd som vissa andra pokerspelare, har han gjort en imponerande meritlista och fortsätter att visa upp sin talang på både live- och onlinepokerarenor.