Pokerspelare William Thorson

William Thorson, född 1983 i Varberg, Sverige, är en professionell pokerspelare som främst är känd för sina framgångar i Texas Hold’em. Thorson inledde sin pokerkarriär på nätet och övergick snabbt till att spela i live-turneringar.

Thorson har deltagit i flera stora pokerevenemang, inklusive World Series of Poker (WSOP), där han har flera prispengar och finalbordsplaceringar. En av hans mest noterbara prestationer kom 2006, när han slutade på en sjätteplats i World Poker Tour (WPT) Mirage Poker Showdown, vilket resulterade i en prispott på över $200,000.

En annan av Thorsons största framgångar var under 2007 års World Series of Poker Main Event, där han slutade på en 13:e plats och vann över $500,000. Han har också nått framgångar i European Poker Tour (EPT) och andra internationella turneringar.

William Thorson har etablerat sig som en framstående pokerspelare och har samlat in flera miljoner dollar i turneringsvinster under sin karriär. Trots att han kanske inte är lika känd som vissa andra pokerproffs, har hans skicklighet och erfarenhet gjort honom till en respekterad spelare på den internationella pokerturneringsscenen.