PokerGO sänder Special Live Edition av High Stakes Poker

PokerGO meddelar en specialutgåva av sin populära serie High Stakes Poker, som kommer att sändas live istället för det vanliga förinspelade och redigerade formatet. Den 27 april kommer avsnittet att sändas både på PokerGOs prenumerationstjänst och deras YouTube-kanal, där en betalprenumeration krävs för en stor del av in nehållet.

Schemat på PokerGOs hemsida har satt avsnittet till kl. 17:30 ET och kommer att innefatta spelare som Doug Polk, Eric Persson, Matt Berkey, Nik ”Airball” Arcot, Bill Klein, Rob Yong och Jennifer Tilly. Blinds kommer att vara $200/$400 med en $400 big blind ante och minsta inköp på $100 000.

PokerGO livesändning

PokerGOs president, Mori Eskandani, uttryckte sin entusiasm för att sända den första liveversionen av High Stakes Poker. PokerGO strävar efter att öka synligheten för poker globalt, och denna livesändning är en del av deras strategi.

Denna liveversion av High Stakes Poker följer i fotspåren av andra populära live sända kontantspel som Live at the Bike och Hustler Casino Live. Brent Hanks, PokerGO:s programchef, förklarade att denna livesändning är det perfekta tillfället för pokers mest ikoniska cashgame att övergå till ett liveformat.

Det enda negativa är att denna livesändning kommer att vara på en betalprenumerationstjänst, medan konkurrenternas livestreampoker oftast är gratis att titta på. Det återstår att se om PokerGO kommer att erbjuda funktioner eller högre produktionsvärden som gör detta avsnitt värt att titta på jämfört med andra livestream-pokerspel.