Onlinepoker ”OG” Thayer Rasmussen har gått bort.

Thayer Rasmussen , en veteran i onlinepokerspelare från Florida som hjälpte en helt ny generation spelare att komma in i spelet, har gått bort, enligt hans familj.

Shaun Deeb , som kallade Rasmussen sin ”första pokervän”, postade ett uttalande från Rassmussens familj på Twitter den 2 april som de bad honom att dela med pokercommunityt.

”Alla som kände Thayer vet att han aldrig var en som bar sitt hjärta på ärmen, men gör inga misstag, Thayer hade det största hjärtat och lämnar efter sig kärlek värd det”, stod det i uttalandet. ”Vi sex visste varje sekund hur mycket han brydde sig om oss, men många av er kanske inte visste hur mycket ni betydde för honom. Det var inte bara historier vi aldrig trodde att vi skulle höra, det var sättet han tacklade världen på. frågor eller debatterade sportämnen. Thayer har varit intelligent, nästan till en frustrerande grad, sedan han var liten, men ni hjälpte till att forma honom till den man han blev.”

”Allt du vill ha för någon du älskar är lycka, och vi kan bekräfta att han kom med det medan vi hade turen att ha honom med oss. Till alla som var en del av det, tack.